Isabella Möller

Igår+idag

Allmänt Permalink0
Igår red jag ut Tokyo tillsammans med Gunilla, hans andra uteritt i livet och han gillar ju att dramatisera lite, satt på hela vägen iallafall ;) Han har så extremt mycket energi den hästen haha.. Red Toscana efteråt, tog lite galopp igen och det gick bra. 

Idag började jag med att rida ut Cabriolet för första gången tillsammans med Johanna. Trodde min stund var kommen där ett tag... Hon hoppade och for precis när jag hade suttit upp...men själva turen var ju helt klart godkänd iallafall. Men jag satt och bad till Gud när det kom en joggare i lysande orangea kläder som inte ens saktade ner förbi oss.. Men det gick ju bra, stora stenar i dikena var läskigare än det! 

Red även Lola på utebanan, hon var väldigt fin faktiskt. Har fått låna Julias sadel, den är en storlek mindre än min. Tycker min är förstor, glider runt hit och dit. Var sååå skönt att rida när jag satt still, plus att den är en bomvidd större också, passar också Lola bättre. 

Sadeln fungerade inte lika bra på Wendy, hon är ju smal som en sticka haha. Gud vad obehagligt det är att rida Wendy direkt efter Lola. Hon är så jäkla nätt... Ungefär lika obehagligt som när jag red Galliano och sedan tog Ruben direkt efteråt haha! Kontraster verkligen. 

Red i solnedgången:


Till top