Isabella Möller

Helg med tävlingar utan tävling!

Allmänt Permalink0
I helgen har vi varit iväg på äventyr med Cabriolet och Tokyo. Vi var faktiskt iväg på tävling, men var bara med på framridning+ lite framhoppning (när klassen började ta slut) endast för miljöträning alltså. Helt perfekt faktiskt, då det är allt det här innan med lastning, göra i ordning och rida bland säkert 50 olika hästar här och där som kan vara lite jobbigt. Allt blir ju nytt för dom små. Vi vet ju att dom kan hoppa men de ska få rätt förutsättningar och bra upplevelser av tävling. 

Det är så mycket nya intryck att ta in så att energin ibland kan ta helt slut när man väl kommer till tävlingsbanan, där det är ytterligare mycket nya intryck. Finns då inte orken kvar blir upplevelsen inte alls speciellt rolig. Båda tog det dock väldigt bra...och har lärt sig mycket av bara en varsin pay and jump, så det skulle nog fungera att tävla dom nu med :) 

Ska gå ut och trimma mina tjejer ikväll! I fredags longerade jag båda i pessoan, debut för Lola och det tog ett litet tag innan hon förstod hur det skulle vara, men hon har blivit jätteduktig på själva longeringen jämfört med hur det var när hon kom haha! 
Klurigt ;) 

Till top