Isabella Möller

Lugn dag!

Allmänt Permalink1
Kunde verkligen inte sova igår kväll. Låg vaken till 03.20 och stirrade upp i taket. Skola på fm, hade Agria på besök som berättade om försäkringar. Inte bara djurens försäkringar utan ens egna och t.ex. vad som är bra att ha om man startar eget osv. 

När jag kom hem var jag helt slut efter den sömnlösa natten så jag somnade ett par timmar haha! Gick ut och hopptränade Toscana lite senare på em. Gick bra, men det var första gången med en annan samtidigt så hon var lite väl taggad stundtals, hoppar gör hon dock kanon!  

Longerade Lola en stund efteråt, hon var superpigg och gjorde 'glädjeskutt' hon är dock rätt kass på det så det ser mest roligt ut haha...och Wendy fick sin efterlängtade vilodag man nästan såg på hennes blick att hon önskade att få vara ledig idag efter ett par intensiva dagar. 

Jag är lite bekymrad då jag tycker att mina hästar behöver gå upp i vikt. Känns som dom tappat jättemycket det senaste. Dom har liksom inget fett på kroppen.. Riktiga bikini-fitness tjejer typ ;( Finns inte ett strå i deras hage tyvärr och det har blivit lite andra fodringsrutiner när alla andra går på gräs hela dagarna... Finns ingen gräshage till mina... Jag försöker vara ute och beta dom minst 30 min om dagen men det räcker ju inte långt :( Alltså om jag ska köpa en ny häst någon gång i framtiden ska jag fan leta och vara noga med att det är en lättfödd häst. Det måste ju vara ett lyxproblem enligt mig som i princip bara haft hästar som haft svårt att lägga på sig, förutom min första knubbis-ponny som blev tjock av att se på ett grässtrå haha. 

Den här bilden är arrangerad, sitter inte sådär i vanliga fall haha!! Dessutom brukar vi vara ute i dikeskanter/kanter och äta långt, tjockt, saftigt gräs. 
Till top